Tiloja

Tarvitsetteko lepoa ja rentoutumista? Haluatteko asua ympäristössä, joka tarjoaa sekä inspiraatiota että mielihyvän tunnetta?
Haluatteko irtautua arjesta ja vain nauttia toistenne seurasta ilman kiirettä ja tuskaa?

 Oleskelu Selman Torpalla tarjoaa teille juuri sitä erityistä rentoutumista, jota tarvitsette lomanne aikana.
Selman Torppa, joka sijaitsee Maksamaalla, Tottesundissa, on mökki, joka on sisustettu rakkaudella viihtyvyyttänne ajatellen.
Mökki sijaitsee Nabbenin vierasvenesataman läheisyydessä, kivenheiton päässä suositusta Nabbenin kesäravintolasta.
Mökissä on:

    • mahdollisuus 6 – 8 hengen yöpymiseen
    • yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja olohuone, alakerrassa yksi makuuhuone (3×2 sänkyä plus levitettävä vuodesohva)
    • kylpyhuoneessa suihku, pesukone ja kuivausrumpu
    • täysin varusteltu keittiö (kahvinkeitin, vedenkeitin, tiskikone, mikroaaltouuni sekä sähköliesi että uuni). Astiasto 10 hengelle sekä tavallisimmat keittiövälineet.
    • Olohuoneessa ruokapöytä 10 hengelle sekä mukava ja pehmeä sohva. Olohuoneen televisiota voidaan käyttää myös näyttönä kytkemällä se omaan tietokoneeseen. Wifi käytettävissä.

Selman Torpan pihassa on suuri nurmikko sekä omenapuita että marjapensaita. Tontilla on runsaasti tilaa liikkua ja harrastaa. Myös puulämmitteinen sauna kunnostettu viihtyvyyttä ajatellen. Saunassa ei ole pesumahdollisuutta vaan tarkoitus on, että käytätte suihkua mökin mukavassa kylpyhuoneessa.
Puolet mökistä ympäröivällä suurella terassilla voitte nauttia kesäsäästä useimmiten suojassa tuulelta.

Mökin ympäristö on rauhallista ja kaunista ja vaikka lähellä sijaitsee suosittu kesäravintola voi pihassa nauttia rauhasta.

Olette tervetulleita viettämään myös pidempiä aikoja Selman Torpalla. Siinä tapauksessa käymme Torpalla hoitamassa viheraluetta. Mahdollinen välisiivous sekä vuodevaatteiden vaihto tehdään kertamaksusta. Koska emme tahdo häiritä lomaanne, ilmoitamme hyvissä ajoin suunnitellusta käynnistä.

Voitte ottaa meihin yhteyttä tarvittaessa vierailunne aikana. Olemme lähettyvillä ja olemme paikalla 1 – 2 tunnin varoitusajalla.
Vuodevaatteet sisältyvät hintaan. Kylpypyyhkeistä veloitetaan lisämaksu.
Tutustukaa ohjeisiimme ja sääntöihimme, jotka on asetettu majoitusalan standardiehtojen mukaan kaikkien viihtyvyyden takaamiseksi.
Toivomme, että viihdytte ja voitte rentoutua oleskelunne aikana. Otamme kiitollisina vastaan palautetta ja toivomuksia.

Kalenteri latautuu…
Powered by Booking Calendar
Tillgänglig / Available
17
Bokad / Booked
17
Reserverad / Reserved
captcha