Ehdot ja ohjeet

Varaaminen ja maksaminen
Maksamalla varausmaksun asiakas hyväksyy nämä ehdot ja ohjeet ja sitoutuu niitä noudattamaan.
Varauksen tekemisen yhteydessä on maksettava vähintään 50 % kokonaissummasta. Kun tämä maksu on maksettu, asiakkaalle lähetetään vahvistus, jonka jälkeen varaus on molempia osapuolia sitova.

Mikäli koko maksua ei makseta varauksen yhteydessä, on loput maksettava viimeistään kolme viikkoa ennen saapumista. Asiakkaalle lähetetään lasku.
Jos varaus tehdään myöhemmin kuin kolme viikkoa ennen saapumista, koko maksu on maksettava heti.
Mikäli maksua ei suoriteta, katsotaan varaus peruutetuksi.
Varaus on peruttava viimeistään vuorokautta ennen arvioitua saapumispäivää. Siinä tapauksessa vuokranantajalla on oikeus pidättää joko xx euroa hallinnollisena maksuna tai 50 % varauksen kokonaishinnasta. Jos varaus perutaan myöhemmin kuin vuorokautta ennen arvioitua saapumispäivää, asiakkaalle ei tehdä palautusta.

Avain
Avain luovutetaan asiakkaalle sopimuksen mukaisesti saapumispäivänä, kuitenkin vain jos varaus on maksettu.
Jos asiakas kadottaa avaimen, häneltä veloitetaan 300 € uudesta lukosta ja avaimesta.

Oleskelu ja vastuu
Sisäänkirjautuminen klo 14 alkaen ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
Vuokraan sisältyvät vuodevaatteet, 10 henkilön astiasto, sähkö, vesi, astianpesukone, pesukone, kuivausrumpu, pihasaunan polttopuut, wifi ja tv.
Jos haluat vuokrata vain yhdeksi yöksi, liinavaatteet ja pussilakanat eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan vuokrata hintaan 10 € / henkilö.

Pyyhkeitä vuokrataan hintaan 5 €/hlö.
Jos vuodevaatteita toivotaan vaihdettavan pidemmän oleskelun aikana, on maksu 10€/hlö/kerta.
Asiakas vastaa mökin siisteydestä. Asiakkaalta veloitetaan mökin, laitteiden ja irtaimiston vaurioista. Mökki on palautettava samassa kunnossa kuin se oli saapumisajankohtana. Kaikki ilkivalta ilmoitetaan poliisille.

Asiakas voi siivota itse tai maksaa siivoamisesta. Jos asiakas siivoaa itse, vuokranantajalla on oikeus päättää onko siivous tehty hyväksyttävällä tavalla (lista toimenpiteistä löytyy sekä tästä että mökistä). Sisäänkirjautumisen yhteydessä veloitetaan 100€ suuruinen siivouspantti. Jos asiakas on suorittanut siivouksen hyväksyttävällä tavalla, palautetaan pantti asiakkaalle uloskirjautumisen yhteydessä. Muissa tapauksissa pantti jää vuokranantajalle.

Tupakointi mökissä on ehdottomasti kielletty. Jos mökissä on tupakoitu, veloitetaan asiakkaalta siivoamisesta, min. 300 €.

Allergikot huomioon ottaen lemmikkejä ei sallita mökissä.

Jos mökki luovutetaan eteenpäin kolmannelle henkilölle, on tämän henkilön nimi ja yhteystiedot ilmoitettava vuokranantajalle. Mikäli ilmoitusta ei tehdä, on alkuperäinen asiakas vastuussa mahdollisesta ilkivallasta.

Yhteydenotto ja reklamaatio
Jos Te asiakkaana tarvitsette apua oleskelun aikana tai jos jotain erikoista tapahtuu, ottakaa yhteyttä vuokranantajaan (Maria, +358 50 5555226). Mikäli katsotte että mökissä tai maksamissanne palveluissa on virheitä, olette velvollinen ilmoittamaan siitä vuokranantajalle mahdollisimman pian. Ellette reklamoi, ette ole oikeutettuja mahdolliseen korvaukseen. Vuokranantajalla on ensisijaisesti oikeus korjata mahdollinen virhe.

Kunnioitattehan naapureita ja otatte huomioon äänitason klo 22.00 jälkeen.